Chat Help Settings Subscription Blog Banned Users Search

Advertisement

Go Back   Houston-Imports.com > Automotive Discussions > Car Talk

Reply
 
Thread Tools
Old 04-15-2012, 08:59 PM   #1
PocaFocus
My cars slower than yours
 
PocaFocus's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Houston
Posts: 957
Car: 00 focus, 91 Talon.
Send a message via AIM to PocaFocus
97 acoord overheating.

I have a 97 accord which is giving me some problens. I replaced the radiator last weekend, and took a trip this weekend. Car will over heat in stop and go traffic, cool a little if a accelerate quickly. It is nit leaking any fluid, and seems to be running fine beyond overheating. Im on my way back from collwge statiin and car is running a little over the halfway mark. Any ideas on whats causing this?
__________________
PocaFocus is offline   Reply With Quote

Advertisement
Old 04-15-2012, 09:14 PM   #2
PocaFocus
My cars slower than yours
 
PocaFocus's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Houston
Posts: 957
Car: 00 focus, 91 Talon.
Send a message via AIM to PocaFocus
PocaFocus is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2012, 09:27 PM   #3
mookow
Couchpotatoextraordinaire
 
Join Date: Jun 2003
Location: On my way to White Castle
Posts: 1,307
Car: Metropass, 03 s2k
Possible air in the cooling system. Flush out the system. That is alot of miles!
mookow is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 09:29 AM   #4
icrnk
n00b
 
Join Date: Feb 2003
Location: Houston
Posts: 178
Car: Mirage
Fan turning on?
icrnk is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 05:13 PM   #5
PocaFocus
My cars slower than yours
 
PocaFocus's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: Houston
Posts: 957
Car: 00 focus, 91 Talon.
Send a message via AIM to PocaFocus
Fans are turning on, thee is a small oil drip coming from one of the lines off the radiator.
PocaFocus is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2012, 05:57 PM   #6
ex_ricer_95
Mr Solo Dolo
 
ex_ricer_95's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: up there
Posts: 1,186
Car: 95 EJ1
Is it over pressuring, filling the overflow tank? could b a head gasket. what motor? Has the waterpump ever been replaced? Why did u replace the rad in the first place?
ex_ricer_95 is offline   Reply With Quote
Reply

Advertisement

Thread Tools

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -6. The time now is 01:47 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.
vB.Sponsors
Page generated in 0.09775 seconds with 23 queries